Firmagolf

Hei Yritys tai Yhteisö! Miltä kuulostaisi esimerkiksi tykypäivä Frisbeegolfin parissa? Frisbeegolf sopii oivallisesti kaikille ja on sopiva yhdistelmä liikuntaa, ulkona oloa ja kilpailua.

Lohjan Liitokiekkoilijat ry. järjestää Frisbeegolftapahtumia yrityksille ja yhteisöille. Räätälöimme juuri teille sopivan paketin, teille sopivimpaan aikaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, vaan opastamme lajin saloihin kokeneiden kilpapelaajien saattelemana.

Tapahtumaan voit tuoda omat eväät ja virvokkeet. Kotiradaltamme löytyy katettu oleskelualue sekä grillipaikka.

Paketit:

Päiväsetti.

Päiväsetti on valoisaan aikaan pelattava, noin 2-3 tuntia kestävä tapahtuma.

Paketti sisältää peruskoulutuksen frisbeegolfiin. Käymme läpi mm. heittotekniikoita, erilaisia kiekkoja sekä frisbeegolfin sääntöjä ja turvallisuusfaktoja. Koulutuksen jälkeen pelaamme 3-5 hengen ryhmissä leikkimielisen kilpailun, käsittäen toiveistanne riippuen 10-18 väylää.

Jokaisella ryhmällä on mukana kouluttaja, joka opastaa kierroksen aikana heittotekniikkaa ja kirjaa ryhmän tulokset. Kouluttaja heittää halutessanne esimerkkiheittoja eri paikoista, jotta pääsette paremmin lajiin ”sisälle”. Kierroksen aikana opitte myös perustietoja lajietiketistä, turvallisuudesta, sekä ns. ”frisbeespiriitistä”.

Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia ja jokainen osallistuja saa tilaisuuden ajaksi käyttöönsä monipuolisen, aloittelijaystävällisen Firmafrisbeegolfkiekon.

Tilaisuuden hinta on 35€/osallistuja

Halutessanne voimme rakentaa esim.15 väyläisen pop-up radan haluamaanne paikkaan ja järjestää saman tapahtuman siellä. Tällöin hinta per osallistuja on 55€/osallistuja + 2€/kilometri. Huomatkaa, että yksi väylä vaatii tilaa vähän maastosta riippuen noin 0,5 – 1 hehtaaria.
Yösetti.

Toteutamme mielellämme saman myös pimeällä. Saatte käyttöönne valaistut kiekot. Myös korit on valaistu. Kokemus on aivan erilainen ja varmasti unohtumaton. Näette esimerkiksi pimeässä kiekon lentoradan hienosti..

Yösetin hinta on 55€ / osallistuja tai valitsemallanne pop-up radalla 75€ osallistuja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lohjanliitokiekkoilijat@gmail.com